Monday, June 26, 2006

Weekend & hubby

26 June 2006.. Today is hubby's birthday. Happy Birthday dear hubby. Even he won't be reading this (because he never knew that I had a blog, i would like to wish him every happiness in his life.

Tapi... tapi kan.. aku tak belikan apa apa present untuk dia lagi!!! Huwaa... Tak tawu nak beli apa nie. Ingat nak carik something spesel.. tapi apa yang spesel??

Walaumacam manapun, we all dah celebrate birthday dia hujung minggu yang lepas. We all gi check-in kai Holiday Inn Ampang. Yang bestnya, dapat free upgrade tu coz apartment yg standard dah habis. Dapat free upgrade ke Deluxe Apartment. Check in pun dah petang. just jalan jalan ke KLCC, bawak Rizq main kat KLCC park. Seronok bukan main sikecik tu! Malam pulak just makan & melepak kat bilik. Tak dapat tengok AF4. Frust jugak. Mengadap jer lah bola kat TV... The next morning pulak gi minum kat Lotus depan Hotel Nikko... balik bilik & bawak Rizq swimming. About 12 o'clock we check out and have lunch dekat Insaf Rest Jalan TAR. Mahalnya nasi beriani dia sekarang! One plate dah RM9.00. Ciss.... sunggoh naik harga itu mamak.

Today after ofis nak ke Mid Valley. Gi birthday dinner pulak. Tapi hubby yg belanja sebab macam tu lah we all nya tradition. Orang yg punya birthday kena belanja the other half. Ok gak kan! Sebab aku kena beli hadiah untuk dia. Mana nak cekau duwet banyak banyak????

18 comments:

Sherin Almashor said...

Happy Birthday to ur hubby MB!

Apa yg beli tu nanti? Cerita la ye? Kami nak tahu apa yg spesel untuk hari jadi hubby u..

Wah, syok la si comel tu berlari-larian kat KLCC hari tu. :)

alinlai said...

ooo besday kamarul rupanya ... masa berjalan-jalan kat KLCC tu sure rasa macam tourist sebab duduk hotel lagi ke ke ke, eiii lama tak pi KLCC, bila ntah nak balik KL ni. Hepi b'day Kamarul...panjang umur murah rezeki sekeluarga :)

angah said...

happy birthday to ur hubby. Angah punya cara senang. Tanya terus hubby nak apa dan belikan. Memang tak suprise laaaa tapi dia nak apa yang dia idamkan (of course dalam lingkungan budget wifenyer laaa)

Anniversaya kawen baru nih belikan dia spek oakley jer.

Hot Mama said...

Eppi day marlina's hubby!
Wow bestnyer dapat rondevu di Hotel!
Insaf dah RM9! Mahalnyer sekarang.. memang cekik darah!
Hmm teringin laa pulak nak makan nasi briyani insaf! Hmm...

MAMARISYIA said...

hehehe...hepi besday untuk hubby ko...nampak gaya kita kita mengalami masalah yang sama pasal aku kebuntuan nak pilih hadiah utk birthday hubby aku gak!!Esok birthday dia!!

marlinabaharom said...

sherin-malangnya blom beli prezen lagi.. ingat bagi duwet jer lah senang! g beli sendiri...

lyn-hee..hee.. memang rasa cam tourist! tourist dr bkt beruntung.. amin...

angah-ni dah tanya tapi dia tak cakap. next week ni 4th july anniversary we all pulak.. aduuusss..

hotmama-tak payah teringin makan nasi beriyani tu.. dah kurang kaw!

MR-setiap tahun memang aku tak tau nak beli apa.. budget pun bukannya banyak sangat kan...

simah said...

happy birthday to u r hubby.. ni kşra nak sambut cara romantik ka ni??

mintak permission nak link kan u to my blog, bloeh?

marlinabaharom said...

simah-no problem.. romantik?? ha..ah.. anak kat tengah tengah...

kasutVINCCI said...

happy besday to ur hubby. Hiks.org punya besday ken abelanja eh? Ok gak idea ni.

ontahsapo said...

holiday inn ampang...? kat ner tu..citer sket....

Kak Lady said...

HAAPY BIRTHDAY BUAT HUBBY MARLINA...dia tak baca blog eh...hehehe...takpelah...cakap aje kawan2 doakan moga dia panjang umur & murah rezeki...syok dpt celebrate birthday dgn org2 yang kita sayang...walau dimana pun kita pergi...yang penting kita bahagia

marlinabaharom said...

KV-hee..hee.. org nyer b'day yg kena belanja. memang betul. cuba cuba lah idea nie.

ontahsapo-ooppss... actually holiday villa. tersilap type. kat jalan ampang, beside MIM office. apartment style.

kak lady-yea lah. hubby tak tawu pasal blog. kang banyak sgt rahsia saya yg dia tawu. something has to be keep secret. bleh ker? insyaallah.. salam kengkawan akan disampaikan.

atehlaila said...

Hepi Besday kamarul..ramainya yg close2 ni celebrate besday bulan june ni...ateh naik pokai dah ni..Kamarul nak blanjer kengkawan skali tak??

Syikin said...

MB,samalah birthday ngan husna, cuma husna baru 7 thn jer hehe.

bestnya korang celebrate birthday kat hotel.
dah dpt hadiah? mesti yg mahal ke?

ninest123 said...

ray ban sunglasses, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, nike air max, louboutin shoes, louis vuitton, nike free, oakley sunglasses, burberry, louis vuitton, tiffany and co, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, louis vuitton outlet, prada outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp pas cher, nike free, replica watches, cheap oakley sunglasses, prada handbags, chanel handbags, longchamp outlet, ray ban sunglasses, louboutin, air jordan pas cher, oakley sunglasses, gucci outlet, nike roshe run, ugg boots, nike air max, uggs on sale, longchamp outlet, nike outlet, oakley sunglasses, air max, ugg boots, kate spade outlet, jordan shoes, replica watches, longchamp, louboutin pas cher, michael kors, ray ban sunglasses, sac longchamp, christian louboutin outlet, louboutin outlet, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

converse pas cher, burberry, michael kors outlet, ugg boots, tn pas cher, michael kors, hollister pas cher, ugg boots, ray ban uk, kate spade handbags, new balance pas cher, coach purses, burberry outlet online, hogan, mulberry, michael kors, sac guess, nike blazer, michael kors outlet, hollister, nike air max, true religion outlet, michael kors outlet, vans pas cher, vanessa bruno, nike air max, oakley pas cher, lacoste pas cher, nike air max, ray ban pas cher, hermes, coach outlet, true religion jeans, air force, abercrombie and fitch, nike roshe, north face, north face, coach outlet, lululemon, replica handbags, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, true religion jeans, timberland, michael kors outlet, ralph lauren uk, true religion jeans, michael kors

ninest123 said...

hollister, babyliss, iphone cases, chi flat iron, giuseppe zanotti, nike roshe, oakley, herve leger, bottega veneta, new balance, abercrombie and fitch, wedding dresses, nike air max, reebok shoes, vans shoes, mont blanc, hollister, timberland boots, hollister, iphone 6 plus cases, longchamp, iphone 6 cases, jimmy choo shoes, louboutin, mac cosmetics, baseball bats, p90x workout, ralph lauren, insanity workout, north face outlet, beats by dre, instyler, soccer shoes, north face outlet, iphone 6s plus cases, nike huarache, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, ferragamo shoes, ipad cases, asics running shoes, lululemon, iphone 6s cases, celine handbags, valentino shoes, ghd, iphone 5s cases, s5 cases, mcm handbags, birkin bag, soccer jerseys

ninest123 said...

links of london, toms shoes, juicy couture outlet, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, canada goose, moncler outlet, moncler, canada goose, thomas sabo, karen millen, sac louis vuitton pas cher, replica watches, pandora charms, gucci, louis vuitton, converse, pandora charms, ugg pas cher, vans, juicy couture outlet, swarovski, bottes ugg, moncler, montre pas cher, doudoune canada goose, barbour jackets, canada goose outlet, ugg boots uk, louis vuitton, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, moncler, moncler, lancel, supra shoes, canada goose outlet, hollister, pandora jewelry, canada goose, marc jacobs, swarovski crystal, moncler, ray ban, converse outlet