Monday, January 29, 2007

BZ

SEDANG BERHIBERNASI DI BAWAH TIMBUNAN FILE FILE & A4 PAPER....
HOPEFULLY CAN BE BACK BLOGGING THIS FRIDAY!
P/S GOING TO KELANTAN FOR SHOPPING SPREE WITH FRENS THIS WEDNESADAY.. HEE..HEE.. HOPEFULLY WEATHER OK!!!

12 comments:

kasutVINCCI said...

nanti menginap hotel mana?

Kak Lady said...

*dok carik carik marlina kat bawah timbunan kertas2 tu'

Ayu said...

lerrrrr dlm dok busy sempal ko nak p shopping hehehehe belikan aku tuudng sehelai buat souvenir bleh? hahahaha

alinlai said...

perghhh....patutlah busy keja nak pi berjalan2 rupanya best tu :) so apa citer shopping @ KB?

kaklong said...

salam,

busy2 tu sempat p kelantan shopping lagi..:D. moga selamat pergi n pulang ya

Anonymous said...

mar..
aku punya la lama tak ziarah ko, hibernate jugak ke aku..
ko sihat selalu hendaknya
gi kelate ye..

iv

Hot Mama said...

mar, going to kelantan? best tuu don't forget to tapau food from there. Sedap!

happyirfa said...

MAK AIH.......
CONFEM BZ YG AMAT SBB EN3 PUN RINGKAS DAN PADAT..takpe take yr time..selamat cuti2 malaysia ke kelantan

simah said...

selamat berhibernate n selamat shopping.. ni kira naklepaskan tension dengan bershopping ka? habisla duit hang nanti.. :0)

mira said...

ok, akan ku nanti dirimu setelah fail2 dibersihkan.. sekian terima kasih..

.:HalogAmora:. said...

shopping spree d k'tan? jgn lope bwk balik asam asam jawa sebungkus utk aku he he

RaFFLeSiA MeRaH said...

slm kenalan....amboii...nak bershopping yerk, kalo kita ikut rombongan opis sok ni, leh shopping same kan...heheheh, tapi kita ni bukan kaki jalan lerr...kaki bangku jerkk, hehehehe....