Thursday, January 04, 2007

POST 2006

WELCOME 2007!

Pagi ni perasaan aku bercampur baur.. ada geram.. sakit hati dan ada jugak happy sesikit. Tapi tak per lah. Aku nak lupakan geram & sakit hati tu. Cuba ingat yang happy happy sajer.

Harapan aku untuk 2007... (aku tak ada azam tau.. cuma harapan yang aku harap dapat jadi kenyataan!)

1. Nak sentiasa happy...
2. Nak tambah baby lagi (ni dah lama usaha, tapi blom tercapai)
3. Nak tambahkan amal ibadat
4. Nak kumpul duit banyak banyak..(hee..hee..)
5. Nak gi travel dengan family lebih lagi
6. Nak menambah kengkawan DAN..........
7. HARAPAN AKU YANG PALING BESAR IALAH SEMOGA AKU, HUBBY & RIZQ SENTIASA BERADA DALAM KEADAAN SELAMAT, SIHAT & SENTIASA DILINDUNGI...

Nak menulis lagi.. tapi boss dah masuk. Ada masa aku akan update lagi!

16 comments:

alinlai said...

Aminnnnnnnnn untuk ketujuh-tujuh azam :) Hepi New Year Achik.

MAMARISYIA said...

Amin...moga tercapai hasrat mu itu sis!!

13may said...

salam...
mai jenguk2 tuan umah...

AMINNNNNN!!!!!

PuteriSatu said...

aku doa semoga tercapai harapan2 ko tuh yek....

loor jiran ko cakap terus terang ek....orang gaji ko selalu pi jalan sangat...pun tak ok gak kan..sian anak ko terbiar dia syok main badminton...sian rizq ko...calar balar..nanti ntah apa lagi jadi...kan?

marlinabaharom said...

lyn-happy new year 2 U 2...

MR-tima acih...

13may-cak! jenguk lah lagi...

puteri1-ni first time, aku tegur elok elok la. lagi sekali aku dengar.. tiada maaf bagi mu lah jawabnya...

Idham said...

marlina....:) semoga semua hasrat tahun baru tu tercapai....tangg nak baby tu kan....tak leh tensen sgt, releks releks je...kalau tensen, lagi susah nak dapat...

tang nak kumpul duit tu...senang jek...stop shopping....semua gaji masukkan dalam bank....:)

best wishes for u, ur hubby and lovely rizq.

idham

Ibu said...

marlina...happy new year, and may all those wishes come true. kalau nak simpan duit lebih2 tu, nak masukkan dalam account ibu pun boleh jugak.. hehehe....

p/s wish no 2 tu, oooohhh... patut haritu tukar set katil baru ye?!

Zakiah said...

doa banyak banyak insyaallah tercapai jua. Tak tahunni tahun depan..kan....

Led said...

semuga resolusi mu di tahun 2007 menjadi kenyataan...

simah said...

dan..... nak tambah anak ka?? tambah tmbah...anak bawak rezeki..kot kot la tambah anak hang pun terus kaya :0).. kalu tak kaya duit pun at least hang kaya anak comel :0)

simah said...

lupa lak nak cakap..selamat tahun baru!
semoga hang semakin happy sehappy happynya :0)

blackpurple said...

Semoga segala harapan akan tercapai... InsyaAllah....

Ajzie said...

Moga ceria selalu dan semua cita2 mu akan tercapai..

ontahsapo said...

aminnnn...

Wan Faziatul Amira said...

hopefully, ur wishes come true!! doakan u..

Kaklong said...

salamm,

moga tercapai segala harapan MB tu..