Wednesday, February 08, 2006

Bersalahkah Aku???

Aku dah lama ber blog hopping nie. Cuma lately ni aku baru start buat blog aku sendiri.. reason nya?? Aku tak tawu apa nak tulis and apa nak diceritakan...

Aku juga sering meniggalkan komen dalam setiap blog yang aku baca. Baru baru ni aku cam biasa dah meninggalkan komen dalam satu blog nie. Bila dah dipublishkan.. aku baca balik. Rasa macam statement aku tu boleh melukakan hati orang tu. So kepada mereka di luar sana yang terasa akan komen aku... aku minta maaf bebanyak. Tak bermaksud nak melukakan hati sesiapa...

THOUSAND APOLOGIES!!!!

2 comments:

ibuVouge said...

bagi IV setiap org ada cara sendiri, benda akan jadi mudah bila kita always positive thinking
,comei ana mar..mah pun mesti lawa

marlinabaharom said...

TQ IV. yea laa.. betul ckp IV. Lagipun its better for us untuk belajar dr kesilapan.... anak ikut muka daddy laa...