Tuesday, February 21, 2006

Macam Ni Pun Ader Ker..???

Le..E..Leh... Ada ker patut? Tapi memang patut pun. Sepatutnya aku kena attend course from 20 - 22 Feb ni. So semalam OK.. pergi course cam biasa. Pagi ni pun ingat nak gi lah. Tetiba office mate aku yg dah sampai awal ke Concorde tu, tepon. Dia kata trainer tu nak postpone today's course ke Thrusday. Reason being..?? Dia purging! Kih kih kih.. aku cukup happy. Memang happy. Nak tau kenaper? Sebab ari ni ada metro jaya preview sale!! Hee..hee...

Agaknya ada tak sesaper yang kat luar sana yang SALEs maniac cam aku nie? Semestinya ramai kan.. terutamanya kaum HAWA. Kepada yang sudah bersuami.. pastikan suami anda faham akan tabiat anda itu seblom berkahwin. Kalo tak mau pengsan kejang dibuatnya coz kat Malay ni abis satu sale, timbul satu sale yang lain. Hubby aku dah paham sesangat ngan perangai aku ni. Dia tak heran sebab.. kalo aku nak soping gunalah duwet aku sendiri! Apsal pulak dia yang nak tanggung betul tak? Cuma paling aku suka kalo akhir tahun, time time dia dapat bonus tu. Memang aku akan tersenyum sampai ke telinga coz dia amatlah pemurah. Banyak duwet yang dia akan sedekahkan kat aku. Alhamdulillah. Semoga rezeki laki aku akan semakin murah.. AMIN....

6 comments:

MAMARISYIA said...

Ada member cakap kat sogo pun ada...Ikea pun ada...huhuhu...gaji? gaji tak masuk lagi waaaaaaaaaaa....Sale nyer sampai bila MB?

kasutVINCCI said...

MB,
syok shopping mopping nih. Yg tak tahannya, kempis purse la pulak. Hehehehe. Tak pe la. Asal kita bahagia. Janji kita tau nak manage duit kita,kan? Takde la sampai nak berhutang.

Arena said...

shopping? apa maksud shopping tuh? tak pernah dengar pon, muahahahahhaha..poket tengah kempis nih, cerita la apa saje, akan aku tabah hadapi godaan sale nih.. **ketar lutut menahan perasaan nak shopping..

MAMARISYIA said...

Patut le aku nampak ada kepala lutut jatuh bersepah...rumahnya kepala lutut ko tercicir ler tu...patut ler ko ketar lutut!muahahahaha...sorry MB terbuat macam rumah sendiri plak...muahahaha

Arena said...

MR,
kalau ko nampak kepala lutut tu, plizz kutipkan utk aku, kekekkeke.. kes tak tahan getaran dan godaan la tuh.. MB ko ketuk sket si MR tuh, biase nih buat blog orang cam blog dia ni..

ayu said...

hahahah MR dgn Arena..weiii sabaq jaa. MR ni mmg.. hahahaha kat mana2 pun dia mcm blog dia sendrik jugak hahahahaha *tumpang lalu MB...

aku pon kempis jugak nih so no soping soping hehehe