Tuesday, February 06, 2007

COURSE

- ATTENDING A 3-DAY COURSE AT ROYALE BINTANG HOTEL-
Will be back this Friday.
mmmuuuuuuuuaaaaaaahhhhhhhh.. to all!

9 comments:

alinlai said...

selamat berkursus :) makan tu ingat2 kat kenkawan juga k he he he...

Kaklong said...

salam,

err..balik hari or tidur sana? kalau tidur sana, siannya kat rizq..

.:HalogAmora:. said...

pergi tambah ilmu, ye mar. balik wajib update tau.

mira said...

ok, will wait for u dear but with PIC :D

blackpurple said...

Boleh la singgah shopping2 sekali kat The Curve..

Kak Lady said...

Larr...baru balik dari Kelantan dah kene pergi kursus plak...hehehe...sibuk selalu aje cik marlina kita ni...

marlinabaharom said...

lyn-alamakk...! achik tak sempat nak ingat kat korang lah waktu makan.. sodap banget!

syikin-balik hari.. mana bleh tinggal anak?? hee...

halo-insyallah... tambah ilmu. tapi tak sure ilmu apa! muaahaahaa...

mira-lama tak dengar citer?

BP-tak sempat soping laa..

kak lady-tu lah kak lady! ni keje opis berlambak tak siap lagi! huaarrghhh!!

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt berkursus, patut lame x hapdet...

simah said...

wei..tak balik lagi ka..??

finally..dapat jugak tengok gambaq hang..manis manis.. :0)