Thursday, February 22, 2007

Update Bergambar

A fren of ours will be resigning soon. Sob.. sob.. memang sedih. Got the news last week, and since then we all dah bersedih. Aku sendiri dah berapa kali round dah menangis!

So tomorrow is her birthday. Today, with a few other frens (8 orang wanita yang blom sedar diri) cuba membuat surprise lunch for her.... which turns out NOT too surprise because she caught us before we all menjerit "SURPRISE!!!!"

Our lunch today was at Tykoh Ingiku - one of the most popular Japanese Restaurant in KL.

Food was nice.

So kat bawah ni gambar gambar yang dapat ditangkap sebentar tadi...



She is the one second from left


This is what I have. ..Seafood Teppanyaki


From another angle.


8 orang (termasuk 2 kanak2 Ribena) yang blom sedar diri...


Haa.. this one better! semua ready..


Me and a fren yang dah resign earlier. But we still keep in touch (regularly!)


The birthday cake



Salad & egg custard yang dah licin..




Birthday girl tengah potong kek..

Ok. Back to work now....

12 comments:

kasutVINCCI said...

jgn bersedih lg naa. Mungkin lps ni blh jumpa di luar pejabat.;)

sya said...

He he kak sya tenguk .. kak sya tak sedih tapi lapar.. seafood tu nampak sedap sungguh

Wan Faziatul Amira said...

achik

kenapa muke kawan u macam sedih je :D.. eh nanti u bagi details erk restaurant tu, i sekarang tengah masyuk nak telan japanese food je.. selalu pi kat sugimoto je..

Ibu said...

MB, is the 2nd one fr left by any chance 'Kak Suzie'? And which one are you - in green or brown jacket. And r u by any chance a Srikandi?

Whoopsieeee!!!

marlinabaharom said...

KV-dah seminggu lebih asyik nangis nie.. susah nak let go laa..

sya-seafood teppayaki tu memang sodaaaaapppppppp....

mira-ok. nanti achik give you the address k!

ibu-erm.. absolutely correct! she's 'kak suzie'. BTW i am not a srikandi.. I am SEMESTIAN. Me the one in brown jacket..

Kak Lady said...

Happy Birthday to your fren...

Mar masih nangis lagik ke...hehehe...mata dah bengkak tu...takmo nangis lagik...

Alamak...sedapnya tepayaki tu & that kek...nak sikit...

simah said...

happy birthday to ur friend.. hang jangan nangis..nanti banjir ofis hang tu..
ala kalau tak keja sama sama takkan hangpa terus lose contact kot... sesekali tu buat la gathering mcm ni..tak yah tunggu birthday.. all ladies outing.. :0)

Zakiah said...

mmg la kalau member opis yang satu kepala resign sure sedih giler kan.

makan situ mmg best...

Kaklong said...

salam,

sebak pulak tgk kesan lepas menangis pada birthday girl tu.

moga dia sukses di mana juga dia bekerja nanti.

RaFFLeSiA MeRaH said...

kali kedua tgk blog yg mcm album gambor...hehehehe...dari minggu lepas tgk gambor kek...x kira balik ni nak beli kek gak...hehehehe...tapi dah ader 2 potong kek coklat dah kat tepi aku nih...tinggal lagi x leh ngap jer lagi, sbb pose...muehehehe....

Kaklong said...

salam,

knock knock knock..tuan rumah ada ka?

marlinabaharom said...

kak lady - it's very hard to let go laa... kak lady dtg opis saya, saya belanja nak??

simah - we alwiz look forward for all ladies outing!

zakiah - memang sedih... kau pun pernah makan sini erk??

kak long - ni pun dia still berbelah bahagi lagi. but the new offer is too good to resist.

RM - poser?? alhamdulillah.. aku blom ganti abis lagi poser aku...

kak long - wa'alaikummussalam.. tuan umah ada di dalam..