Thursday, March 08, 2007

CERITERA SEMALAM...


Haa... gambar kat atas ni aku amek semalam. Waktu ni tengah Q nak amek makanan kat ofis. Itu muka lapar namanyaaa....

Actually waktu ni baru lepas AGM our Sports and Recreation Club. Club ni ditubuhkan lebih kurang 6 or 7 years ago where me and a few other friends are the perintis or pioneer. After beberapa lama memegang jawatan, we let new people to drive the Club.

Tapi semalam waktu kat AGM, orang orang lama divote kembali untuk head the Club. So terpaksalah, aku sekali lagi memegang jawatan Secretary...

Actually memang dah malas. Tapi disebabkan derang memberi kepercayaan kpd we all untuk head the Club again, we will do our best for the staff!

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!!

16 comments:

Mama Sarah said...

lepas AGM, dapat makan... waaah best :)

simah said...

aku suka la tengok muka hang..hang asyik dok senyum bila tangkap gambaq...comel semacam..

hang pakai ubat gigi brand apa? kekekeke

Zakiah said...

amboi ni kelab sukan punyer agm menu aper??? patutnyer menu kesihatan tau. Salad dan air kosong ajer. Heheheh.

Syok nyer AGM ada makan. Sebab tu beramai ramai nak gi. Di samping leh ngelat waktu kerja jap. HAhahah.

RaFFLeSiA MeRaH said...

takder cam muka lapor pun memasing tuhhh...elok jer sengih sampai ke telingaaaaaa....lagi cam model iklan dove ader laaa...hehehehe...

.:HalogAmora:. said...

congrats tu you mar! ppl who vote for you must know ur ability very well.

anyway muka org lapar tu happy sgt he he

Mummy Rizq said...

mama sarah - kalo tak der makan.. tak der org nak dtg AGM!

simah - aku marah pun senyum ..hee..hee..

zakiah - menu dia perrgghh!! tu yang ramai datang makan tu..

RM - orang lapor dapat makan memang sengih memanjang..

halo - ni sebab derang dah malas nak buat kerja selain dr kerja pejabat.. ni kuli kuli tua ni lah yang kena buat kerja balik..

alinlai said...

caya la achik...majulah sukan untuk negara...jangan lupa makan lepas AGM :)

sya said...

MB ..muka lapor senyum gitu manisnya.. agaknya muka kenyang lagik manis..

Mummy Rizq said...

lyn- yeaaa lyn... bab makan tu memang tak leh lupaa..

sya - kalo kenyang mata dah tak leh bukak kak sya...

Kak Lady said...

Marlina...hahaha...muka lapar bukan main senyum lagik...kalau dah kenyang macam maner lak agaknya ye... :D

ontahsapo said...

kau ni gila kuasa ker...? hahhahaha

13may said...

oh! camtu rupanya bila lapaq:D

Sastri said...

dalam lapar camtu, masih mampu memberikan senyuman riang... :D

blackpurple said...

Nak makan pun sempat posing tu... :D

Ayu said...

cayalah MB.. majulah suka utk negara :)

Mummy Rizq said...

kak lady - kalo kenyang dah tak nampak muka ler...

OS-lebih kurang ler tu..

13may - yer... begitulah rupanya..

sastri senyum dalam paksaan coz nak amek gambar..

BP - org glamer memang begitu.. muaahaahaa..

ayu - lama ko menghilang!