Friday, March 02, 2007

SELAMAT............


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU....

SELAMAT BERISTIREHAT DENGAN KELUARGA.........

SELAMAT BERSHOPPING............

SELAMAT BANGUN LAMBAT......(tapi kena lah bangun subuh dulu!)

SELAMAT MAKAN MAKAN............

DAN SELAMAT SEGALA-GALANYA.......

JUGA...!! SELAMAT TINGGAL SORANG SORANG UNTUK AKU SEBAB HUBBY DAH KE MEDAN!!!! HUAAARRRGGHHHHHHHHHH!!!!

7 comments:

ontahsapo said...

esok nak pi lowyatt la... jenjalan carik barang...

RaFFLeSiA MeRaH said...

esok kena keje laa, diorg nak punggah2 barang sebelum berpindah pejabat...hehehehe....mesti hang windu kat hubby hang start jer dia pegi, tul dak...hehehehe...x payah tunggu 1 jam, kan, kan, kan....

13may said...

selamat selamat....

Mama Sarah said...

selamat hujung minggu :)

sya said...

sabau-sabau, ari ni kena keja .. esuk ada plan nak cuba buat egg tart dab fruti tartlet.. kalau ada kesempatan singgah le je rumah dek oi...

simah said...

selamat merindu.. tak pa tak pa at least bila rindu kat orang yg kat medan tu hang peluk anak hensem hang tu..

Mummy Rizq said...

OS-dah dapat ker barang yg dicari???

RM-Selamat bekerja.. hee..hee..

13may-alhamdulillah semua selamat

mama sarah-how's the wiken?

kak sya-dah menjadik ker semua tart yg dibuat?? tak tau mana umah kaksya laa..

simah-peluk anak & peluk bapak tak sama daaaa...