Friday, March 16, 2007

Plan For The Weekend!

Lip lap... lip lap... dah hari Jumaat. Esok hari Sabtu.. YABEDABEDOOO!!! Rest day untuk aku!

So apa plan korang semua this wiken? Tadi aku dah book PNB Darby Park untuk stay for this wiken. Saja nak bawa Rizq jalan jalan. Kesian kat dia. Asyik terperuk kat rumah ajer.

So ingat after checking in petang esok, nak bawak dia ke KLCC. Then petang tu boleh lah ke park dia... Best jugak kan!

Early malam, mungkin nak kuwar dinner. After that nak ke umah kakak aku menumpang tengok konsert AF5. Habis AF5, balik apartment, tidokan Rizq... Anak sorang tu tido ajer.. aku nak tinggalkan dia dengan Tina, sambil aku and hubby mengular.. heee.. hee.. bestnya! Dah lama tak keluar malam dating dating ngan hubby.

To the rest... ENJOY YOUR WIKEN!

10 comments:

.:HalogAmora:. said...

hang habaq je la hang nk dating ngan hubby he he. enjoy ur time!

Mummy Rizq said...

halo-bila lagi kannn.....

Sastri said...

waaa.... dating dgn hubby... best tu... have fun!

Mama Sarah said...

that i haven't done in a long time! in fact tak pernah pun dating ever since the arrivals of my two kids. Maklum ajelah sendirian berhad menjaga di sini.

Zakiah said...

PNB Darby Park. Hehehe...teringat kisah dolu dolu. RIndu pulak pada opis.

Hahaah dating nak pi mana tuhhh??

Anonymous said...

ya ampunnn
sejak bila mar upgrade blog ni punya features,, cantiklah( nampak sgt aku lama tak visit ko kan mama rizq)
muach
iv

happyirfa said...

sesekali tinggal anak dan gi dating ngan hubby bagus utk mengeratkan dan mengingatkan kembali saat manis bercinta dolu2.

simah said...

sapa cakap lepas kawin tak leh dating yek? :0)

hopefully u have had a wonderful weekend... :0)

blackpurple said...

GSC IOI Mall la ...he he he...

13may said...

hari ni dah Isnin...

updet updet!!!

hahha...