Thursday, June 14, 2007

Blank.. Blank.. Blank...

10 minit aku termenung in front of this blank template. Apa aku nak tulis??? Tak tau lah. Idea tak mai jugak.

Later lah aku update.

Looking forward to this wiken for Gang Starz final concert. Hopefully Mendua menang....!

9 comments:

Mama Sarah said...

alamak apa benda pulak gang starz ni? another reality show ke?

tak enaknya 'cerita pagi selasa' tu? orang kita memang tak masuk campur eh kalau nampak orang kena 'pukul'?

Mummy Rizq said...

gang starz ni is a group (indonesia, malaysia, singapore) competition..

tu ler.. nobody seems to care (including myself!)

Monster Mom said...

thanx for visiting mummy rizq. i dah lama tak tau berita terkini kat m'sia nih...esp enterntainmnet newss....

eh.. kalau i la.. i suruh laki i pi lempang balik jantan tak guna tuh...
i ni stakat watching from behind jer la...takut gak..hihihi...

Yours Truly ... XOXO said...

Mummy..Psst... err camno nak buat nasik lomak? reti tak? mintak tulun ajar.. thehehe irrelevant btul!

Aku Bukan Bidadari said...

hihihi peminat gang starz.. cayalah

Mummy Rizq said...

monster mom - fuiyoo.. garang erk. nak lempang lelaki tu!

xoxo - i dah tampal resepi kat another blog of mine tu...

ABB - mlm ahad... x der citer menarik. so layannn jer lah!

Aidan's Mommy said...

Dah lama tak visit Mar...
Kita tak follow sgt Gang Starz...
tapi Judge S tuu garang semacam kan...

ontahsapo said...

citer mender lak mendua mendua ni? adush ketinggalan sungguh aku ni...

Mummy Rizq said...

dot - finally u are back! missed yr stories & little aidan. followed gang starz untuk mengisi masa lapang.. hee.. hee..

OS - alaa... ko tak pernah tengok gang starz yer? ok lah. u have to watch the final this sunday @ TV3 ok!