Monday, June 25, 2007

Blom Update Lagi

Heoolo kengkawan semua

Thank you for all your comments in my previous post. Blom sempat nak jawab sebab:-

1. Friday aku cuti, pergi ikut hubby ke Melaka meeting

2. Hari ni masuk kerja, email berlambak.. pasal kerja & pasal mengular

3. Kepala aku miong sebab dah baper hari tak leh tido malam

4. Kejap lagi nak balik rumah, amek cuti half day sebab Rizq high fever. Nak bawak jumpa doktor.

So esok insyaallah kalau ada masa aku akan update pasal percutian kat Melaka & gambar nya sekali.

Doakan Rizq supaya cepat sembuh.....

Thank you all!!!

12 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

take your time la mummy rizq, jgn risau kat we all nihhh, mudah mudahan rizq cepat sihat...makin kurus lagi la budak tu yer...cian dia...

13may said...

miong tu hapa????

hahha....

alinlai said...

demam lagi ka kanak2 ribena tu? cian...dia dan mak dia sebab tak bleh tido mlm...sabaq saja le :)

Mak Su said...

relax... tenangkan fikiran, jangan miong-miong.

Yours Truly ... XOXO said...

ciannye Rizq...saye pun paling risau if Qis demam panas...budak2 demam panas nih cam bahaye skit...tapi sekarang nih musim demam la mummy... harap2 dier baik capt ek...

Kak Lady said...

Mr...harap2 rizq dah sihat...

Waiting for your photos...

Mummy Rizq said...

RM-Rizq memang.. kalau tak sihat, badan mesti turun...

13may-miong? ko tak tau?? tak tau tak per.. he.. he...

lyn-demam nak tumbuh gigi lah lyn

mak su-ari ni dah kurang miong dah!

xoxo-mak memang tak senang kalau anak tak sihat kan...

Aidan's Mommy said...

Ala kesiannya Rizq demam panas...
sure tak senang duduk...
Hopefully cepat sembuh.

Aidan baru jer baik hari tuu...
Kesian tengok baby sakit..

Wan Faziatul Amira said...

MB

dulu mase i kecik2 arwah nenek i kalau i demam die letak air asam jawa dekat kepala, i pun dah lupe macam mane die buat.. try lah. cuba care u sendiri..

Mummy Rizq said...

kak lady-will update the photo soonest possible..

dot - memang tak senang nak duduk.. dia pun asyik merengek ajer

mira - malam td pun ada terfikir nak letak air asam jawa kat kepala dia. tp bila fikir, demam tak bleh mandi, nanti kesian plak dia kepala busuk.. he.. hee.. apa punya emak la i ni kan!

Yours Truly ... XOXO said...

tu la psal...dengar si kecik tu mengeluh... tak sampai ati je...kalau bleh sedut demam tuh da buat dah...;P

Arena said...

Sis,
harap2 rizq cepat sihat.bebudak kalua demam cepat noo turun badan nya kan.. u take care too