Wednesday, March 26, 2008

BELLA!

Rupanya blom ada update dari aku minggu ni erk!

Aku teringat kisah kat ofis last week...

Kat ofis ni aku duduk berhadapan dengan sorang mamat ni. Memang betul-betul bertentang muka. So ada satu hari tu dia cakap kat aku..

Dia pandang aku lelama.. Pas tu dia kata.. "Na! kekadang aku tengok muka ko ni macam Bella la.."

Tersenyum kambing aku kejap.. Hee.. hee...

Pas tu dia sambung lagi.."Tapi kengkadang aku tengok cam bola pulak..."

Isshh.. ada yang nak makan penampau aku nie!!! Grrrrrrrrrr....

12 comments:

Alinlai said...

ha ha ha....bagi dia makan kasut bola la baru best.

kakLuna said...

Bola ada mcm jenis, kalo bola ragbi,bujur dan licin saja. ok jugak

HAPPYIRFA said...

salam mb..
kau kena tanya dia balik.muka kau macam bella tu masa bella sblm eksiden atau slps eksiden yg muka terbakar tu?kuang kuang2..tp nak komen psl rizq...sakit perut aku tahan gelak kelakar lah teruna kau ni

een said...

haha..mmg nak kena tu, chik...rrrr..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hehehehe...bella oh bolaa...

Mummy Rizq said...

lyn-memang harus kena tendang dgn kasut bola tu!

luna-tp dr suara dia bola yang tak cantik.. hee.. hee..

irfa - eh! ko tgk tak bella? aku dah gian nak tgk hehari tau... anak aku memang nampak pemalu. tp loyar buruk!

een-kensel plan nak belanja dia makan...!!!!

LC-bella laa.. jgn lah bola...

KV said...

hehe

simah said...

aku setuju.. muka hang memang macam bola! hahahahaha

relax la babe... laki hang ingat hang muka mcm bella (tu pun sebab terpaksa hahah)... so tak kisah la kalau muka hang mcm bola kan kan????

muahhh... amacam pon...hang tetap rock!

atehlaila said...

Ala..apalah sangat bezanya..cuma E ganti dgn O jer...Dina suka tgk citer tu sampai susah aku nak suruh turun ngaji...

Cat Cat said...

Kurang assam punya mamat.. Hehehe!

Mummy Rizq said...

KV-haa..haa..haa..

simah - walao apa pun terjadi.. rock tetap rock! maintain....

ateh-aku normally petang tak sempat tgk.. so the next morning, aku dtg opis & watch online ler...

cat-dia memang kurang segalanya ..hampeh!

PuteriSatu said...

ko abaikan ayat yang kedua tu..ayat pertama tu je ko ambik kisah k...

tapi aku tengok muka ko cam isabella pun ada kot mar...huhhu..ko kena banjer aku tau!