Friday, March 28, 2008

Jom Cuti

Hee..ni copy dari blog cat. Teringin nak masuk magazine. Tak der magazine betul, magazine olok-olok pun kira orait lah jugak kan...

So esok dah Sabtu. Plan for tomorrow?? To have lunch dekat Bangsar Seafood. Ingat nak gi dinner. Tapi nanti tertinggal plak Konsert AF. Aku suka lah Nadia. Suara power and kurang mengada-ngada. Lelaki pulak?? Nubhan pun best. Riz aku suka sebab nama dia sama cam anak aku.

You all ada feveret ker???


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com

Discount Magazine Subscriptions - Save big!



7 comments:

AppleB said...

oklah tu dapat gak merasa jadik cover page mag olok2 kan dari langsung tak merasa kekekekekekek

simah said...

that is such a lovely family cover photo! semoga korang berbahagia ke akhir hayat...:0)

Cat Cat said...

Mummy,
I love your magazine cover... Background pun cantik.. Ini gambar tangkap kat Indonesia ya... Jom, kita print the cover and buat poster tampal kat dinding... HEHE!

een said...

uih glamer jap chik...ala x dapek nengok af la..boringz!!!!

atehlaila said...

Kah..kah..kebetulan aku cuti..anak2 sekolah, kerja buat magazine jer aku hari ni...

Alinlai said...

perghhh...cantiklah... print la lepas tu frame kelesssssssss :)

PuteriSatu said...

aku nak wat gak aar...ikut ko..leh?

rizq encem aar..!!!