Tuesday, March 18, 2008

Bowling @ Sunway Pyramid

Haa.. haa.. memang anak aku tu loyar burukss... tak sempat nak membalas komen sebelum nie. Ada lagi citer loyar dia malam tadi. Nanti lah aku citer...

In the meantime.....

We have an inter-departmental bowling tournament last Saturday @ Sunway Pyramid. Tp you all jgn tanya la aku dapat tempat keberapa ok!

Below are some of the pictures taken during the tournament....



View dr lane aku...

Team mate aku...


Aku & kakak yang sama team...

14 comments:

PuteriSatu said...

amboi syoknya ko main bowling ye...naper ko nampak kurus ye...? ko diet ye..? ajar aku aar..aku dah gumukz ni..

ummi_ammarz said...

bestnye main bowling.sy br jenguk blog akak.bleh mintak link x?

.:HalogAmora:. said...

wah mar ini mcm kaluuuu... nx time kita bleh arrange lepak bowling sesama...aku x la terror...setakat lepas gian bleh aarrr...

Mummy Rizq said...

PS - ko nak tau resepi diet.. hee.. hee.. baper nak bayar??? kah.. kah.. kah...

ummi ammarz - boleh.. apa slhnya nak link kan.. dtg2 lah selalu...

halo - no problem.. kalo terasa nak lepak boling bleh koling koling...

McBudu said...

Berapa kali bola masuk longkang? he he, maaf datang berkunjung tanpa diundang

NONIE said...

hah kalo nak lepak bowling jgn lupa aku oke...muahahha leh sama-sama baling kat longkang!!muahahaha

Alinlai said...

best tu bowling... masuk longkang tak pa jgn masuk lane orang dah la... haru ke ke ke

Mummy Rizq said...

mc budu-masuk longkang?? nak kena kasik tau ker???

nonie-bila kita boleh berboling kat alam sentral bersama??? aku nak gelakkan ko laa...

lyn-itu memang haru ler kalo masuk longkang org.. hee..

Cat Cat said...

Mummy,
Bestnya main bowling... Rindu sangat time Cath main bowling kat PJ... Ala, kat bangunan apa nama tu..?? Dekat-dekat dengan Federal Highway nak gi PJ Hilton tu... Lupa pulak...

KV said...

menang tak?

Sastri said...

bab bowling ni, terpaksa ditinggalkan...semuanya sebab kecederaan belakang ni haa... bole join tengok je la...

Ibu Emir said...

hahah tak yah tanye, dah boleh agak nombor berape.. keh keh keh

een said...

achik..mmg maintain cun ler.. :) owang pon penah skali main kt situ..tu pon dah ages dah..

Mummy Rizq said...

cat - eee.. best cat. sekali sekala dapat main boling..

kv- menang?? aa.. no 15 dr 36 hee...

sas - eerm, saya pun tercedera, tapi sesekali terasa teringin...

mira - yea..betol! tak yah tanya tau..

een - cun?? isshh isshh.. mana ada...