Wednesday, March 12, 2008

Kita Rehat Dulu...!!

Aku akan bercuti half day today... DAN akan ke sini..................



Aduhh... bestnya. Tak sabar nak diurut & dibelai.. haa.. haa.. haa...

Jumpa lagi esok!!

8 comments:

mama ranggie said...

murahnya mummy...

alangkah bestnya diurutkan!

kasutVincci said...

waaahh...best nya. Aku pun teruja!

PuteriSatu said...

murah ek...bis nak teruna ko tak dibelai ke..wekekke

Kak Lady said...

Mummy rizq...camaner best tak? Kalau best akak nak pegi ni...dah lama tak manja2 kan diri...

atehlaila said...

Ha..ha..ini salah satu favourite ateh..dan tempat kegemaran ialah kat Curve, Damansara...Urban Retreat...Tapi, tak buat full..buat satu badan....Tunggulah lepas bersalin ni...

Mummy Rizq said...

MR-yg RM38 tu refleks jer.. amek package urut, lain rege plak..

KV-memang best KV!

puteri-anak teruna aku waktu cuti jer bleh dibelai.. kalau tak terlebih mengada..

kak lady-mesti pergi! saya nak pergi lagi sekali nak try bekam pulak...

ateh-aku ada bc pasal curve tu. tapi nak gi jauh.. payahla. semalam terlanjur ke shah alam aku gi la. tempat ni diana rafar punya...

Cat Cat said...

Wow, murahnya... Kalau kat USA, mau $100 hilang, babe... Apmacam? Are you well rested now?

Mummy Rizq said...

Cat - tak cukup... nak lagik!!!!