Friday, September 29, 2006

Hari Jumaat, Enam Puasa

Alhamdulillah.. hari ni dah hari ke enam puasa. Semuanya so far so good.. LANCAR.

Sambil update ni aku tengah chat dengan IV. Sesajer buang masa. Kalo tak pun masuk opis mata ni asek nak tertutup jer.... Dan jugak tengah dengar HotFm.. Faizal Ismail tengah interview Faizal One In A Million.

Actually, tak der mender sangat nak dicerita hari ni. Tak sabar nak tunggu weekend. Penat rasanya everyday asyik jem on the road. Esok nak pergi bawak bibik shopping. Dah nak balik dah dia. Sedih pun sedih jugak. Tapi apa nak buat. Dia pun ada family dia sendiri jugak. Life goes on...

Meanwhile enjoy the pictures below. More pictures can be found in my fotopages.




Di PD dgn Adrin (Best fren's daughter.. muda 5 bulan dari Rizq)




Rizq and daddy kat tepi pantai.



Rizq bawak girlfren naik car.



Baju raya.. baru beli semalam.



Haa..haa.. perasan hensem!

17 comments:

alinlai said...

tak jadi baju raya la dah pakai dah tu, beli hadiah apa bagi kat bibik? jangan nangis hentak2 kaki kat airport masa hantar bibik nanti :)

simah said...

comel ...tapi gambaq mak dia mana?

Wan Faziatul Amira said...

MB,

tau tak kat mane nak beli baju melayu untuk baby macam si emir? hehe, kem salam kat bibik u tu.. :D adios

Anonymous said...

bawak gilfren pegi dating kat mana tu..?

marlinabaharom said...

lyn-tag rege pun tak bukak lagi.. so considered baru ler tu..heee

hadih? dia nak beli rice cooker. so achik ingat belikan satu buat dia bawak balik indon.

simah-mak tangkap gambaq.. so gambaq sendiri tak masuk ler.

mira-baju cam emir boleh dapat kat jalan masjid india banyak... mesti cute kalo dia pakai kan!

mamasinga-bawak gilfren gi PD jer auntie...

.:HalogamoRa:. said...

wah rizq nampak hancem la auntie tgk.

ari masak ape?

marlinabaharom said...

arie ni mummy rizq "took" (rizq cakap "cook")ikan tenggiri masak lemak, goreng sotong tepung & sambal belacan + ulam... amacam.. best tak??

blackpurple said...

Tahun ni baju raya anak beranak warna emas sedondon ke..? hehehe

ibuVouge said...

ihiks, kecik dah leh bawa gf naik car
ko sihat mar

marlinabaharom said...

blackpurple-tak der la sama sebijik.. tapi tone kaler yang sama.. hee..hee..

ibuvouge-saja aku ajar soh bawak girlfren naik khete dr kecik.. supaya bila besar nanti tak ler jadi mat remp-it! aku alhamdulillah sihat.....

Zakiah said...

ala dah tak sabr nak raya dah ni...

ni sedondon lar baju raya satu family kaler aper erk tuh...ijau ker??

Kak Lady said...

Wah..bukan main lagi rizq bergaya dengan baju barunya...heheh

maR said...

Selamat Menyambut Ramadhan al Mubarak dari kami sekeluarga.
Dah selamat sampai ke rumah di kampong for an extended holiday :)

kunci said...

baju raya rizq same color dgn auntie laa!

Ayu said...

sama kaler la baju rizq dgn baju aku dan hubby.. theme kaler utk raya thn nih :)

marlinabaharom said...

zakiah-hijau lumut lah auntie.. beli dah siap. tak sempat nak tempah

kak lady-rizq nak sambut raya cum 2nd birthday... tu yg tak sabar..

mar-ooo.. balik kg yer! lama ker kat sini?

kunci & ayu-bleh lah rizq jd anak angkat auntie-auntie.. ni baju dah sama kaler dah..hee..hee..

Syikin said...

salam,

rizq cakap kat mama, rizq mmg hensemlah mama, mananya perasan..hehe.

dah ada maid baru ke?

mesti rizq rindu2an ngan bibiknya nanti..