Friday, April 27, 2007

Minggu Sibukssss

Huisshhhh.. minggu ni memang tak sempat nak update. Cuti la, course la... memacam lah pulak...

Tadi pun half day tak ada kat ofis. Ke Alamanda Putrajaya.

Our ofis nak buat gym. So quotation dah dapat, approval from management pun dah dapat. Jadinya tadi aku ke Fitness Concept nak mengconfirmkan order.

Budget from Company is RM30k plus. So dapat lah treadmill, bicycle, abworkd, multi gym, bench, etc etc....

Aku tersangat hepi.. aku tersangat seronok. Sebab apa???

Sebab lepas ni aku ke opis TANPA mandi pagi.

Datang opis, exercise, mandi, amek light breakfast and start kerja.

Aku malas nak ke gym waktu lunch coz mesti ramai orang then macam leceh nak kena salin baju & bersiap.

Pagi aku memang sampai around 7:20 ke opis. So dari aku gi melepak kedai mamak, baik aku berexercise kan....

LEGA.........

21 comments:

Zakiah said...

bagus bagus...

mmg kau mempunyai sewangat waja untuk kurus.

Sama sama kita kurus...kay!

Mummy Rizq said...

kiah-haa..haa.. aku tak tau ler baper lama leh maintain nie!

k.d said...

Bagus..bagus...teruskan semangat waja itu

Semoga sukses

Kak Lady said...

Mesti lepas ni Mar slim melim gitew...apa taknya ...dah lah pegi slimming program...dptlah pulak pegi gym kat pejabat...owww!! bestnya....

Kaklong said...

salam,

wahh..best bunyinya tu.

tp, mummy nak exercise bagai tu sampai keluar muscle ke?

david santos said...

Thanks for you work and have a good weekend

zino said...

bersemangat nampak.. tapi jangan angat angat **** ayam je.. hehe

alinlai said...

seronoknya Achik...tahniah la, lepas ni cun melecun la :) jimat duit tak lepak kat mamak pagi2... kalau tidak terbang gak 2,3 ringgit ke ke ke....up sikit :)

Mummy Rizq said...

kd-tq... hee.

kak lady-alaa.. bkn le nak selim sangat kak aldy. setakat dapat balik berat b4 give birth dulu pun dah ok.

kak long-kuwar muscle?? haa.. haa.. jgn la. kang hubby plak yang takut!

zino-insyaallah tak...

lyn-ada style lah!

atehlaila said...

Achik..semangat tu...selamat berexercise

Mak Su said...

wah, bersemangat mummy rizq, tentu jane fonda tak leh cari makan lepas ni

RaFFLeSiA MeRaH said...

amboiii, bz nyer cik kaksssss sorg nihhhh....jap lagi kurus la tuuuu....

Mummy Rizq said...

ateh-yer ler.. aku pun nak gak slim cam kau...

mak su-ooppss... nanti saya pun nak buat CD gak la. mak su nak beli??

RM-alaa.. ko dah kurus. kasi can kat aku ler plak....

Sastri said...

waaaa... seronok weh... dpt eksesais kat gym free... mesti body cun lepas nih... kat ofis Sas ada gak gym tapi bila time rajin, meeting sampai lewat ptg, nak p gym dah malas balik... :p

simah said...

wei jelesnya akuuuuuuuuuuuuuuuu

Mama Sarah said...

aku juga jeles seperti simaaaaaahhhh!

blackpurple said...

Wah...dah slim la ni ek... :D

Haariz's Mommy said...

wah.. lagi cepat la kurus camni

Arena said...

Phewittt..
ni baru mantap sis.. slim dan sihat...cayalah..

Anonymous said...

Good day !.
You may , perhaps curious to know how one can collect a huge starting capital .
There is no need to invest much at first. You may start to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
The firm represents an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with affiliates everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your choice That`s what you wish in the long run!

I`m happy and lucky, I started to get income with the help of this company,
and I invite you to do the same. It`s all about how to choose a proper companion utilizes your savings in a right way - that`s AimTrust!.
I earn US$2,000 per day, and my first investment was 500 dollars only!
It`s easy to join , just click this link http://elizecibih.kogaryu.com/isilus.html
and go! Let`s take our chance together to become rich

Anonymous said...

Hi!
You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
There is no initial capital needed.
You may commense to get income with a money that usually is spent
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one company's work for several years,
and I'm ready to let you know my secrets at my blog.

Please visit blog and send me private message to get the info.

P.S. I earn 1000-2000 per daily now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]