Wednesday, May 23, 2007

Tak Sabar

Bulan ni rasa macam lambat jer nak sampai ke 25 hb... Bukannya apa, 25hb is our pay day. Then we all kat sini semua excited nak menunggu gaji bulan nie.

Bulan yang ditunggu tunggu setelah sekian lama. This month we'll know our increment! Hee.. hee... I was a little over excited because my boss kata I will be promoted. Alhamdulillah....

2004 was the last time I got promoted. At that time, gaji aku naik banyak lah jugak as compared to the rest. So this time pun aku mengharap yang sama. Rezeki anak anak lah katakan.

This Friday I will be on a half day leave. Nak ke PD sebab hubby ada golf ngan kengkawan aku punya hubby masing masing. So we all pun mengekor jer lah. We'll be back in town on Sunday.

So nanti kalau ada gambar yang menarik, aku postkan kat sini.

Till then..!! Bye all!!

27 comments:

Sastri said...

wah wah... bukan saje kakitangan kerajaan dapat kenaikan, Mar pun dapat gak ek... jauh lagi banyak kot... nak mintak belanja mamam laa kalau camni, bole? :p

Mummy Rizq said...

sas - insyaallah.. aku belanja hang ayamg nara bleh???

Yatie said...

salam dari dubai .. tqvm atas kunjungan tempoh hari .. keep in touch and keep on visiting my blog ok :))

Idham said...

:) eh suka ngekor jugak dia ye hehehe....tak de planning nak main golf sama ka?

i wish u the best gaji increment ever.....semoga rizq murah rezki berterusan....:)

abg id

Kak Lady said...

Best dpt mengekor hubby ni...kan kan kan?

Kerajaan naik gaji...mummy plak nak pangkat & naik gaji sekali...Insyallah...

Akuro ® said...

Bestnye g PD...

Mummy Rizq said...

yatie-ok.. will revisit yr blog.. cari cerita terbaru!

abd id - main golf?? oh tidakk... tak sanggup nak berpanas ler abg id!

kak lady-bkn selalu dpt mengekor.. asyik kena tinggal jer.

akuro-jom ke PD!

atehlaila said...

Hoi..cuti lagi..berapa hari cuti ko setahun? Aku sikit..maklum ler..pekerja baru..

alinlai said...

tahniah :) rejeki jangan ditolak...

Mummy Rizq said...

ateh-semenjak jd investment bankni, cuti kita org ditambah.. hee...

lyn-tima kasih.. yea betol! rezeki jgn ditolak!

Mak Su said...

selamat bercuti cuti sakan ya.... have fun.

kasutVincci said...

mar, selamat beristirehat. Kv ngan danish pun jenis suka ngekor hubby. Hehehe

blackpurple said...

Tahniah! Tahniah! Tahniah!

Kena buat 'meja terbuka' ni... :D

Arena said...

Whoaaa,

all the best ya..hhave a nice time in PD.

RaFFLeSiA MeRaH said...

leh belanja nasi ayam linda onn la camnih, hehehehe...org gomen lum dpt naik gaji, hang lagi dulu yerk....kekekeke...tahniah laaa, memang anak2 punyer rezeki la tuu

Mama Risyiariana said...

Patutlah aku rasa rindu sangat kat ko...psssttt bila nak open table?

Mummy Rizq said...

mak su-tima kasih erk...

KV-bukan selalu leh ikut hubby nie!

BP-meja dah terbukak pun... hee.. hee..

arena-will try to have fun down in PD..

RM-aku suka lagi nasi ayam chee meng...

MR-malangnya aku tak plak rindu kat ko.. muaahahaa.. besaq mana hang nak aku bukak meja?

Zakiah said...

Lobster satu!!!

13may said...

kerang bakaq sepinggan!!!

Mama Sarah said...

berita gumbira tu! ni dah 25/5 - mesti sedang bersukaria ;) ;)

.:HalogAmora:. said...

congrats, congrats...bila nk open table utk kengkawan ni mar

Wan Faziatul Amira said...

congrats!! dah 27 ni, sure dah balun dah duit baru.. uhuhu.. btw y u say anak-anak :D

Mummy Rizq said...

zakiah-hang mai balik mesia dulu!

13may-anytime...

MS-hee..hee.. yea betol!

halo-bila?? nanti aku buat open house ok....

mira-eh! awak sorang yang perasan saya kata anak anak yea... in the making, tp blom jadi lagi..

maR said...

waahh tahniah kak MB!

happyirfa said...

eh samalah kita,25hb haribulan adalah hari yg ditunggu,
tahniahlah kalau confem priomoted..rezki anak2.

kau nak beli perfume tak?sale 31may nie

simah said...

dah monday tapi hang tak update lagi pon.. pengsan balik dari pd ka?

Anonymous said...

t's such a important site. fabulous, acutely fascinating!!!

-------

[url=http://oponymozgowe.pl]Opony[/url]
[url=http://pozycjonowanie.lagata.pl]Pozycjonowanie[/url]

[url=http://odporny.com/zdrowie,i,uroda/opony,s,847/]opony[/url]