Friday, August 17, 2007

Another Weekend Has Come



Aduhhh.. aku tengah menegangkan urat urat pinggang aku yg seakan akan cramp ni.
Nampak gambar kat atas tu? Aku la nie tengah sibuk packing & berkemas (read: sorang sorang) sebab nak berpindah. Ada file yang kena send for archive, ada file yang kena send to HQ and ada file yang kena transfer ke Department lain. Fening kepala rasanya.
Ni dah dekat pukul 6. Aku still kat ofis sengsorang coz next week Monday to Wednesday I will be on leave. Nak ke Damai Laut. Nampaknya tak berupdate lah blog ni & tak boleh lah nak meronda blog kengkawan. Unless aku ke business centre kat hotel, aku jenguk lah mana yang sempat.
Till then.. mmuuaahhhh... to everybody. Happy Weekend.. Happy Tido... Happy Masak Memasak & Happy untuk semuanya...

16 comments:

N|i|N said...

Waaahhh...jalan lagi. Jeles...jelesss....

Ibu Emir said...

sian die pindah sorang2, tapi bile pk balik.. WAAAAAAAA!! boleh kurus aktiviti ni :p

Cat Cat said...

Wah, melambak files sana sini. Kesian kena pindah ofis sorang2.
Takpa, nak jalan2 kat Damai Laut, lapangkan fikiran ya..

kasutVincci said...

kemas elok2, karang terseliuh urat pinggang, tak berdamai laut pulak. hehe

blackpurple @ jowopinter said...

Isk! Tengok gambar saja pun dah boleh pening.... :D

Mak Su said...

selamat berkemas

Yours Truly ... XOXO said...

selamat ber cuti mummy... ;P letih kan berpindah randah ni? ;P

PuteriSatu said...

nak pindah mana weh..?

13may said...

mak aiii...setor ke apa tuh???
byk barang betoi :D

Aku Bukan Bidadari said...

Damai laut..huwaaaa bestnya

alinlai said...

enjoy !!! bestnya.... tapikan kotak2 tu dah berangkat ke blom?

RaFFLeSiA MeRaH said...

huhuhu...x nak ingat la pasal pindah memindah ni, penat x terkata, 2 bulan baru ilang rasa penat tuuu....

simah said...

selamat berdamai dengan laut heheh...
damai laut tu amenda minah? tempat peranginan ker?

have fun where ever it is.. :0)

iskh..aku tengok kotak ni semua pun dah sakit pinggang...

Kak Lady said...

Damai laut?...kat maner tu...iskk!! Kak lady ni buat nama ajer orang malaysia...tempat pun tak tau...Enjoy your holiday Mar...

Mar akak baru baca entry pasal rumah mar kene ransack tu...So sorry to hear it...

Mummy Rizq said...

nin- numpang hubby lah nin...

mira -kuruss??? how i wish!

cat - dah tenang dah nie.. best..

KV- sampai today blom abis berkemas lagi..

BP-betapa berat mata memandang, lagi berat bahu memikul.. sob.. sob..

mak su- selamaaatt......

xoxo - memang dah tak larat nak berpindah. tp terpaksa..

Mummy Rizq said...

puteri- nak pindah department jer. tp kena kerja keras mengemas..

13may-ni elok sket dr setor jer...

ABB - memang best kat damai laut. tp banyak lalat..

lyn-kotak blom angkat.. tak terdaya dah rasanya!

RM-memang... pindah ni memang penat!

simah - damai laut tu resort. popular for its golf kat perak. dekat dekat dengan lumut jugak nie...

kak lady-damai laut tu kat area sri manjung / lumut. tp kena masuk ke dlm around 20km. tempat cantik.. golf cantik.. tapi spoil la coz banyak lalat!