Tuesday, August 28, 2007

BORED!!

This week is a short week becoz of the Merdeka holiday this Friday..but ooooo.... I am so the very bored!

My boss' last day was last week, and I am now left alone in this department. What did I do? Blog hopping & chatting. Hee.. hee... I will only be in my new department (God knows where!) next week.

This Friday I will be off to Jakarta - Bandung trip. Its actually a teambuilding + company trip organised by my Company. Sooo... the baik hati kan. But no families are allowed. jadi all the gentlemen here were saying "waaa... kita nanti betul betul MERDEKA la kan!" Dah tak ingat anak bini la tu agaknya. Hee.. heee....

Nothing much to tell you guys today. Ni tengah menunggu bila la nak tiba time lunch nie? Today nak ke Sg Wang and Bukit Bintang (again???).

27 comments:

Mak Su said...

alamak... boringlah outing tak dak family ;)

13may said...

merdeka merdeka!!!

hahha :D

Mummy Rizq said...

mak su - berat ati nak tinggalkan rizq nie...

13may - sesungguhnya inilah yang dikatakan MERDEKA!!

Kak Lady said...

Amboi...betul2 merdeka lah orang lelaki tu...hehehehe...orang perempuan je kalau pi jauh2 teringat kat anak2...

Sastri said...

waaa... nak ke Jakarta & Bandung ek? best2.... kat Bandung sejuk tapi best shopping... byk factory outlet.... sas pun ingat kalau ada rezeki nak ke bandung solely for shopping...

Cat Cat said...

Wah mummy, cuti2 jalan2 AGAIN... Bertuah-nya. Jeles Cath. Bila gi shopping kat Jakarta tu, ingat2 sama Cath ya.

kasutVincci said...

makan apa masa lunch?

Luna said...

weh..shopping utk raya la kau nanti eh?

cikdinz said...

mak aiii, jauh nya team building dia. ni nak gi team building ke gi shopping...heheheee...

suami merdeka !!!!!!!!!!!!!

Arena said...

Wah joli katak le ko nanti.. mesti rindu rizq nanti tu.. kena transfer dept sis? harap2 ke tempat yang baik..

Mummy Rizq said...

kak lady - memang tak senang hati nak tinggalkan rizq tu...

sas - jom ke bandung shopping! ni pun rasa cam tak cukup masa coz only 3 days 2 nites..

cat - alaa.. shopping kat outlet kat states lagi best laa..

KV - today lunch makan laksa & goreng cempedak & goreng pisang.. yummy!

luna - memang plan nak bershopping untuk raya.. especially tok rizq.

cik dinz - 2 in 1 tapi shopping yg lebih..

arena - memang joli tp tak best sebab tak der rizq. aku kena transfer buat mender yg aku tak suka.. tu yg tengah tensi tak abis2 nie..

PuteriSatu said...

hang ni asyik berjalan je kejenya ye...seronok tulla tuh...sebelum puasa hang pulun berjalan betul2 ye...weh..citer la pasal rizq lagi...kelakar je anak bujang ko tuh...

blackpurple @ jowopinter said...

Ingatkan dah sampai Jakarta...he he he...

Mummy Rizq said...

puteri - memang asyik berjalan. last week hubby ke jakarta 5 ari, aku tinggal. now aku lak nak merayap.

rizq memang kelakar. semalam dia nangis coz aku tak nak menari cam dia menari! beriya iya dia cakap.."mummy...patan (macam)ni laa.. patan ni!" sambil dia tunjuk cemana dia menari!

BP - aku masih di sini lah menghitung hari..

.:HalogAmora:. said...

so use ur time in bandung as good as possible...rizq tarak so bleh shoopping sakan! haha..

Mummy Rizq said...

halo - memang boleh soping sakan, tp hati tarak senang oo...

alinlai said...

hmmm merdeka sungguh la lelaki2 tu... :) biasalah tu asalkan jgn merdeka lebih2 dah le kan? apa2 pun selamat la bershopping w'pun hati kat M'sia ingat Rizq dan bapa Rizq :(

Yours Truly ... XOXO said...

trip to jakarta?? jgn lupe post gambo byk byk keh..eheheh

Mummy Rizq said...

lyn - semuanya betul....

xoxo - kalo sempat nanti, aku amek gambar...

idham said...

:) mummy rizq....sesekali berjauhan...menambahkan kerinduan....hehehe...enjoy ur trip!

merdeka merdeka merdeka!!!!

idham

Pnut said...

weiiiiiiiiiiiiiiii dah kurussssssssss jelesssssssssss

Pnut said...

weiiiiiiiiiiiiiiii dah kurussssssssss jelesssssssssss

cikdinz said...

dah agak dah lebih kat shopping...heheheheee....

Zakiah said...

wahh bandung uuu shopping lagi pompuan nihhhhhhhhhh...nak itutttt

happyirfa said...

salam..
kau pun MERDEKA jugak apa?
tinggal rizq dgn ayah dia..he he

Kaklong said...

salam,

tak sabar nak dgr cerita dr seberang dan ole2 yg dibeli ni :D

tiba2 teringat my huda sebut pktn merdeka masa mula2 dia belajar menyebutnya "mendeka! mendeka!"

Aku Bukan Bidadari said...

mar, jalan sakan ar minah nih.. enjoy!!