Monday, August 06, 2007

Pictures Only - Post Weekends

Hari ni cuma sempat upload gambar (in no particular order..)...

Rizq flu sebab berendam lama sangat agaknya.


In one of the rides.. Rizq naik dengan Tina

Tengah berendam


Main tak hengat....



Mummy, Daddy & Rizq.. dinner with theme Hawaiian


Rizq atas elephant



Dalam bas dr hotel nak ke Lost World of Tambun


Menikmati keindahan..



31 comments:

N|i|N said...

Chik, all those rides and water semua kat lost world of tambun ke? Mcm best je...nak pegi lah!

Mummy Rizq said...

nin-yer lah.. not too big but the best part is that crowd pun tak banyak. tak macam sunway.. nak tukar baju pun susah!

Yours Truly ... XOXO said...

waaa cam best je tempat tu..klu Qis gi mesti dier seronok giler...! saye sgt jeles! ;P

alinlai said...

lost world of tambun ka? bestnya... bila la nak pi sana ;)

kasutVincci said...

kv tak pernah ada pengalaman bawak danish naik bas. Agaknya haru biru lah kut sbb budak tu penakut ntahapahapantah. Hiks..

Mummy Rizq said...

XOXO-BAWAK LAH QIS PERGI.. TEMPAT ID ATAK CROWDED SGT.. BEST.

LYN-YEA LA LYN.. NANTI AJAK ABG BULAT PI NAIK RIDES.. GERUN!

KV-INI 2ND TIME RIZQ NAIK BAS. MEMANG DIA EXCITED!

Kaklong said...

salam,

pekabar mummy? bestnya dpt cuti2 sefamili..:D

13may said...

wooohoooo.....tu gajah betul ker yg rizq naik tuh???

hahha

ontahsapo said...

aku konpius, riqz ambik gambar dgn gajah ker, atau duduk atas gajah... mana gajah nyer...?

Mummy Rizq said...

kak long-khabar baik.. memang best bila bercuti. comes to monday.. ee.. tak larat!

13may-alaa.. gajah batu ler! ingat kalo gajah betoi mummy rizq berani nak bersenang lenang cam tu ker??

OS-amek gambar dengan gajah lain maksudnya k... dia amek gambar atas gajah ler! grrr......

The Singa said...

tengok gambar tiga beranak ko, teringat aku citer lilo & stitch..dah tu rambut ko nak serupa cam lilo..

rafiqaheliza said...

lost world of tambun? Oh, oh, ingat nak pi jengah lah camni...cam best and i like the part where u said it's not that crowded...

Yatie said...

cam best aje tempatnya .. cam nak pegi aje kalau balik Msia nanti .. insyaallah ..

Cat Cat said...

Glamour Mummy with her purse. Baju Hawaii cik abang pun cantik.

What a nice family! Mummy & cik abang macam pinang dibelah dua.

alinlai said...

he he he...jenuh nak pujuk la kalau nak rides segala tu... dia sikit gayat tu, kita yang excited lebih haru jugak nanti :)

Sastri said...

wow... ada elephant ride ek... tak penah lagi sampai Tambun nih...

Mummy Rizq said...

singa-aduss... aku serupa lilo???

rafiqa-definitely! u shud go and explore the place..

yatie-marilah bercuti cuti malaysia.

cat - haa.. haa.. bag tu sale. cam suka pulak. alaa.. suka bj cik abang jer ker? what abt mine???

lyn-hang tarik jer kalo dia gayat!

sas-hee... tu elephant yg tak bergerak lah sas.. eksyen ajer.

simah said...

eh tambun tu bukan kat taiping perak ka? sejak bila ada lost world kat sana nih?

alahai rizq...get well soon...

ina... awat laki hang nampak muda sangat? muka dia mcm budak budak la.. ker mata aku ja yg rabun... tapi hangpa memang nampak pasangan bahagia :0)

Mummy Rizq said...

tambun tu kat ipoh la simah.. hee.. hee..

laki aku muda? aku tak muda kaa?? hee.. hee.. dah keturunan dia memang camtu. pak mentua aku pun muda trang tang tang jugak..

Aidan's Mommy said...

Memang cun laa 3 branak pakai baju theme hawaian..

Bestnyer main air..

blackpurple said...

Lama dah tak pergi tempat-tempat macam tu... :D

simah said...

laaaaaa arent those wrinkle lines that i see there? hahahahahahaha lawak ja... hang pun cun apa...

kat ipoh ka? hahaha marah orang ipoh :0)

ni yg best aku tengok kat mesia..air pool mcm tu selamba ja pakai t-shirt n seluar rendah air..kalau kat turki mau kena halau beb... swimming suit is a must

Kak Lady said...

Rasa-rasanyakan...kalau lepas weekend aje...mesti banyak gambar2 mar & anak pegi cuti-cuti bersama..seronok...

Mummy Rizq said...

dot-beli baju just for that nite.. pas tu dah tak pakai. sayang jer.

BP-ajak la sas jalan jalan.. bleh legakan ketegangan ..

simah-bleh. kat tempat tu hang bleh pakai short & t-shirt.. aku pakai swimming suit, tp atas sarung tshirt la.. sebab mak & pak mertua ada sekali. hee...

kak lady-this wiken nak balik kg saya kat teluk intan pulak! tak sabarrrr...

Zakiah said...

dulu umah aku dekat denagn lost world ni la tau. Tapi masa tu takder lagi tempat nihhhh....sekarang macam macam ader kan

idham said...

mummy.....hebat! suka tgk family pose...berbaju hawai...hensem nya cik abang mummy......

:)

idham

ajzie said...

wahhhhhhh seronoknya bercuti.. paling best dapat naik gajah lagi tuh......

IBU said...

Mummy!!

Sangka ku kamu ke Indon? Kapan pulang?

Anyway, lovely pics u have there! Enjoy sakan la ek? Best nyer!!!

psttt...Don't know why but have to ask you this, do u know how to cook prawn olio (spaghetti) ? Kalau masak tu, tolong amik gambar & post the recipe pls? Heheh...

Cheers!
Ibu

.:HalogAmora:. said...

Mar, baru tgk the lost world of Tambun semalam kat TV3. best laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!

Mummy Rizq said...

zakiah - ooo... org peghak rupanua mike yer!

abd id - ni apesal semua oghang puji hubby saya nie???

ajzie - gajah tipu laa.. hee...

ibu - masih di malaysia ibu. ke indonnya ujung bulan nie...

abt the spaghetti, will post the picture kalo saya buat k!

halo - best.. best... bawak la anak dara dua org tu ke sana..

pB said...

D orange family .....