Tuesday, July 24, 2007

Apa Punya Orang Lah Cam Ni!!!

Loads of stories to write actually.

But I am so D**M busy!

And I feel like cursing (sorry for the harsh word) somebody at the moment.

I will write later or else aku akan merapu dlm aku punya blog ni..!

AKU DALAM DILEMA!

10 comments:

Cat Cat said...

Take it easy... I read your blog everyday.. Will come back and check... Have a good day at work!

Yours Truly ... XOXO said...

marah kat sape tu mummy ooi... sabaaar... chill keh... senyum skit... ;P

alinlai said...

uiskkkk ni memang marah sangat2 ni... tak pa... bawa bertenang... jom pi shopping jom :)

Aku Bukan Bidadari said...

huhuh tak sabar nak baca.. marah kat sapa??

Mummy Rizq said...

cat cat - thanx for dropping by.

xoxo -aku dah tak leh nak senyum nie..

lyn-ok.. jumpa kat nilai yer!

abb-nanti aku dah cool sket, aku tulih naa...

pB said...

Tulih
tulih

criter
criter

habaq
habaq

kasutVincci said...

sabar weh sabar..hik hik

simah said...

ina.. sabaq... nanti bila dah cool down citer yea..*hugs*

Zakiah said...

angin mana pulak ni....jangan nak buat saspen...cepat citer la

Mummy Rizq said...

pb-ni sat lg aku tulih naa....

KV-tengah cuba menahan sabar ler nie

simah-i need hugs.. thanx!

kiah-angin kus kus dah datang..