Tuesday, July 17, 2007

Langkawi Trip

Frens..!

I'm back.. safe and sound. Hee.. hee..

Trip to Langakwi was funtastic! Everything went on smoothly. From the flight, to the transfer and shopping.. everything was purfecto!

Cuma yang tak best, 3 frens takboleh join atas hal hal peribadi. Sayang jer ticket membazir macam tu ajer...

Apa yang aku beli?? Mostly Correlle set. & jugak kuali. And not forgetting CHOCOLATES!

Tak sempat nak tulis panjang. Below are some of the fotos.. (Not according to chronology of events)

Sesampai di airport Langkawi


Ni kena kejar ngan Abg Air Asia coz dia tak kasik take foto depan flight..


Waktu di makam Mahsuri

Breakfast at Mc Donalds LCCT sebelum berlepas




Masih breakfast lagi ...






Dalam flight before berlepas... (Ishh.. bulatnya muka aku!)



17 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

amboi, amboi...kemain jeles lagi aku tgk ko nih puan marlina weiii, sakan ko berjalan yerk, jgn lupa anak teruna ko tu sudah laa....

ontahsapo said...

aku pergi awal seminggu, nasibbb.....!!!!!

Mak Su said...

dah balik? safe and sound? fuyoo, jeles ler.

Yatie said...

lawak lak ko nieh kutuk muka sendiri bulat:p lamanya aku tak pegi langkawi .. last 2 yrs laa kot yg terakhir aku pegi jejakkan kaki .. kalau pegi sana aku suka shopping chocolate and minyak urut jek .. hehehe ...

alinlai said...

perghhh shopping sakan ... ehhh mana gambaq tadak pun? sembunyi plak gambaq ni... nak le tgk muka bulat achik :)

Mummy Rizq said...

RM-anak teruna tetap di hati...

OS-kalo tak mesti kita TERjumpa kan...

mak su-alhamdulillah semua selamat.

yatie-yer la. walau pun bdn aku dah trn.. tp muka aku tetap maintain kebulatannya

lyn-eh! ada la gambaq.. hang tak leh view ker?

happyirfa said...

hai..aku tumpang seronok jer..
dan jeles gak sbb dah nmpk kau slim

happyirfa said...

hai..aku tumpang seronok jer..
dan jeles gak sbb dah nmpk kau slim

kasutVincci said...

mana gambar pinggan?

Sastri said...

seronok banget nih... shopping2 lagi... setuju dgn KV, tunjuklaa hasil shopping tu... :D

Mummy Rizq said...

irfa-serious ker aku dah nampak kurus? time kacih 10x...

kv-gambar blom sempat dirakam sebab semalam balik pun dah lewat...

sastri-insyaallah kalo sempat akan ditangkap gambar. mesti hubby pelik nak wat apa plak gambar pinggan mangkuk coz dia tak tawu kewujudan blog nie...

Aku Bukan Bidadari said...

amboii.. girl nite ker..
hihi takder gmbar lelaki hensemker??

Mama Risyiariana said...

ni yang aku maghah ni apsal tak ajak aku...membazir jer tiket tu...muahahahaha...bulat buka ko sebenarnya buat ko bertambah sexy sebenornye muahahahahaha...

Kak Lady said...

Mar...selamat kembali...wah syoknya orang tu ...siap gambar2 dpn k/terbang lagi...cik abang air asia tu kejar sbb nak berkenalan kot...hehehehe...

Tapi...mar dah nampak slim lah...tu gambar amik dekat2 memang le bulat...

Jeles akak orang tu beli corelle lagik...

Yours Truly ... XOXO said...

seronoknye.... klu letak gamba cokelat2 lagi i jeles.. thehehe ;P

simah said...

oit! orang yg mimpi nak pi langkawi hANg jugak dapat pi...jeles akuuuuuuu...

tarak gambaq lain ka?

Mummy Rizq said...

ABB-tak leh tangkap gambar lelaki ensem.. sat gi laki aku jeles!

MR-seksi ker seksa?? muaahaahaa..

kak lady- ni dok tengah mengumpul set corelle sebab now dah selalu kena masak...

xoxo-gambar cokelat akan diuploadkan!

simah-alaa.. hang jauh! cemana nak gi langkawi.