Wednesday, July 11, 2007

Merewang Lagi!


Langkawi!! Here I come..
Chewaaahh... cam bagus jer kan! Tak der la. Cuma nak kasik tau I will be on leave next Monday and Tuesday coz nak ke Langkawi dengan member member ofis.
Ke sana semua pompuan pompuan ajer. Sesajer sebab dah lama tak get together sambil bershopping. Bukan lama pun. Pergi balik hari. Pagi Isnin, first flight we all ke sana and balik petangnya.
Supposedly 8 of us. Tapi disebabkan perkara perkara yang tak dapat dielakkan, cuma 6 yang akan pergi. How sad.... Work comes first!
So aku akan upload gambar jer lah (kalau sempat nak amek gambar ler...) minggu depan once I came back.

25 comments:

pB said...

Sonoknyer dapat jalan jalan dengan kawan kawan ..

Dah berjaman pB tak buat kerja gitu

bila dah kawin, dunia hanya sekitar anak anak dan suami ...

hmmm...

Mak Su said...

wah... awek-awek gi jenjalan ya... hati-hati, takut abang boya ngekor... hihihi... selamat bergembira untuk mummy rizq.

alinlai said...

best tu... shopping mopping, nak ikuttttt bleh?

Yours Truly ... XOXO said...

bestnye bestnye...trip for ladies only...mesti meriah... ;P

Mummy Rizq said...

pb-sebab dah ada anak ler yg cuma buat one day trip ni.. lebih lebih tak lepas ler.


mak su-ni bkn awek.. semua dah mak mak orang. tak der boya yg teringin.. hee..

lyn-jom! kita jumpa kat langkawi monday ni ok..

xoxo-meriah.. meriah.. the last trip was in february this year. one day trip to kota bharu...

kasutVincci said...

jgn lupa shopping vantage tau!

mira said...

amboi!! jauh nyer jalan.. bawak rizq?

Mummy Rizq said...

KV-aduss....

mira-hee.. hee.. moms day out! no husband no kids!

rafiqaheliza said...

Oh, how nice dpt jengjalan ngan kawan2. Sometimes we need a ME time jugakkan. Hey, I read your last post yg u mention after 6.5 years you kawin baru dapat Rizq. Hope u could tell more sebab I ada cousin yang dah 5 years kawin, but belum ada rezeki...kesian dia...

Mummy Rizq said...

rafiqa- sekali sekala tu yg dpt green lights!

abt getting a child tu, i seek treatment kat d'sara women specialist centre. they hv good doctors. first they'll check the hubby. if hubby ok, br proceed check pompuan plak. they hv to do laproscopy (eja tu tak sure) where they will check our fallopian tube tersumbat ker or ada any other problems.

i got rizq after they do flushing on my tube. doc kasi masa one year after the treatment for me to get pregnant, but i got pregnant immediately after that. i am so lucky!

rafiqaheliza said...

Oh, thanks a lot for the details. Will let my cousin know, insyaAllah. I have to say pretty stressful kalau lambat preggy ni. The pressure from the public yg paling tak tahan tu. I pun lambat jugak. Almost one yr baru preggy. Tu pun dah cukup pressure...

Zakiah said...

huk ele...jalan ajer kerja minah ni. tak letih ker balik hari???

Mummy Rizq said...

rafiqa-part pressure tu kena buat masuk telinga kiri, keluar telinga kanan.. abaikan...

zakiah-jalan ada tujuan babe.. nak gi carik corelle. kan dah nak raya ni.. hee.. hee..

happyirfa said...

jelesnya dgn awak.selalu jalan2 makan angin.jgn sampai kembung perut.saya tunggu ole2 dr langkawi jer..

RaFFLeSiA MeRaH said...

kemain lagi ko berjalan yerrrrkkk...sakan....

13may said...

huha huha!!!

Apple Pie said...

selamat bergumbira menjadi bujang sementara hahahahahahaha

Mummy Rizq said...

irfa-ala.aa perut ni tak makan angin pun dah kembung! hee.. hee..

RM-jom join!

13 may-huha ko yer.. suka hati....

apple pie-bujang untuk 12 jam.. ok ler tu!

Aidan's Mommy said...

Bestnyer jalan-jalan shopping with gal friends.. relax and ambil angin bersih..hehehe

anyway enjoy k

Mama Sarah said...

syoknya!!! enjoy yourself :)

lempoyak said...

best nya dpt bercoti coti..

Sastri said...

waaa... best ni.. jenjalan and shop... bestttt... :D

blackpurple said...

Berapa tan lah agaknya memborong nanti ek... :D

Kak Lady said...

Marlina...kalau orang pompuan ni memang suka pegi langkawi...kak lady pun suka...suka sgt...tapi dak lama tak menjejakkan kaki ke pulau tu...rasanya dah lebih 10 tahun tak ke sana....

Arena said...

Phewwitttt..

best tu sukanyer kalau pergi dengan kawan..ada orang ngorat tak? hehehhe..