Wednesday, July 04, 2007

We R 9 Today!

Celebrated our 9th Anniversary with dinner at Jakes, Medan Damansara semalam.

This is what we have...


Tenderloin Steak for hubby



Grilled Salmon for myself

Hubby was the one who suggested the place. He's been here a few times, but for myself it was my first time. Steak lovers shud try this particular place.

So sempena Anniversary yg ke-9 ni, aku berdoa agar perhubungan aku & hubby akan berkekalan selamanya and hopefully we will be blessed with more children.

That's all for now. Nak gi sambung baca kes Altantuya nie....

27 comments:

Mak Su said...

Tahniah Mummy - semoga rumahtangga awak bahagia dan diberkati selalu

alinlai said...

Tahniah achik + kamarul :) insyaAllah berkekalan dunia akhirat...aminnnnnnnnn!!! Sedapnya rupa makanan tu nyum nyum...

Mummy Rizq said...

mak su-tq mak su.

lyn-tq for the doa.. makanan tu memang sodap....

RaFFLeSiA MeRaH said...

entry camni rasa malas nak komen, sbb air liur dah nak meleleh, perut dah berbunyi...huhuhu, memang menguji kesabaran aku...

Syikin said...

salam,

hepi anniversary MB. moga doa tulus MB tu dimakbulkan Allah ya. Saya aminkan..aminnnnnnnnnnn.

nape ek saya kurang minat ikuti kes Altantuya ni :(?

Yatie said...

sedapnya.. sedapnya .. meleleh air liur ... takpe, takpe .. lepas nieh aku post entry makanan lagi dalam blog aku .. nak balas dendam:p

Yours Truly ... XOXO said...
This comment has been removed by the author.
Yours Truly ... XOXO said...

uuu 9 happy years...? and a handsome prince along the way... mmg patut dicelebrate... congratulations

Mummy Rizq said...

RM-alaa.. komen la.. komen laa.. hee...

syikin-tq syikin. ni saya dok ikut kes ni sebab rasa cam interesting!

yatie-hee.. hee.. sonok kan bila tgk gambar makanan sedap sedap nie...

xoxo-tq...celebrate setahun sekali kan...

kakLuna said...

semoga doa nak dapat anak ramai2 tu termakbul.. :)

Kak Lady said...

Mar....HAPPY ANNIVERSARY....semoga rumahtangga yang bahagia tu kekal hingga ke akhir hayat dan bertambah2 rezeki hendaknya....

Grilled salmon tu benar2 menguji ku....huhuhhuhu....

N|i|N said...

korang ni selalu makan luar eh?? Tu pasal la badan makin montel!

mira said...

i like salmon!! i like salmon!! i like salmon!! i like salmon!! haha adakah daku mengidam.. hehe.. happy ulangtahun!! doakan u dapatkan adik Rizq ok..

Mummy Rizq said...

luna-insyaallah...

kak lady-TQ.. salmon memang sedap...

nin-montel? hee..hee.. ni pun dah turun sket. itu hari lg menggebu!

mira-me too! me too! aaa??? mengidam? jeng..jeng..jeng...

Sastri said...

waaaa... tahniah Mar... semoga berkekalan dan bahagia hingga ke akhirnya... sedapnyerrrr steak... oopsss... tingat lak apa kata Tiara pasal mamam steak nih... huhuhu... :p

Mummy Rizq said...

sas-sebab teringat cakap tiara ler aku tak order steak.. amek grilled salmon jer! hee.. hee....

kasutVincci said...

adoii..best nya makan, walo dah sarapan kecur ayaq liur dibuat nya. Hik hik

Eida said...

Tahniah awokk

Apple Pie said...

Happy belated anniversary. moga bahgia dan gumbira selalu. tp kan mmg keji tau org2 yg letak gambo makanan dlm blog sbb membuatkan hati aku ni berdegup kencang ahahahahhaha. aku pun nak makan steakkkkkkkk!!!

blackpurple said...

MR ni memang sesuai berkawan dengan Puteri kraton. Selera western memanjang... :D

blackpurple said...

Eh...Lupa pulak nak ucap selamat. Selamat Ulang Tahun ke -9 ek. Semoga terus bahagia hingga ke tahun ke 90, 900, 9000....seterusnya. Amin.

Arena said...

Sedapnya.. hehheh.. Happy anniversary..

Mummy Rizq said...

KV-org mengandung memang cenggitu..!

eida-TQ for the ucap tahniah!

applepie- ko kata aku keji? haa..haa.. memang pun! aku tau naper ko nak mkn steak. soh laki belanja k...

BP-teringin nak jumpa puteri kraton awak tu! timer kasih sebab mendoakan...

arena-memang sodap!

sitilina said...

ramai orang doakan kak MR ni, insyaAllah tak lama la tu. hehe.

bestnye tengok rupa jagung tu... kuning... kembung... eeeeiiiiaarrrrrhhh!!!!

Mummy Rizq said...

sitilina-insyallah.. jagung tu sodap.. manis & lembut!

pB said...

Salam ....

Happy Aniversary ....

Sodap nyer ....

Mahal tak .. ?

Medan Damansara tu kat mana ??

Sorry ler, kawe bab bab geografi Selangor nie, gagal ...

Yang tahu ..

Shah Alam , Puchong , IOI , PutraJaya ...

Mummy Rizq said...

pb-rege dia mahalsket dr victoria station.. tp hubby bayau, tak kisah ler kan..

medan damansara tu alaa.. cemana nak explain erk! aaa.... nanti ler. pikir dulu!