Friday, July 27, 2007

Ke Indon Kita????

Minggu ni kerja dengan hati yang berbuku buku.. Problem blom solve lagi. But thanx to those who's concern about me. Thanx to the kata kata hikmat & kata kata penyedap hati. Sorry lah tak dapat nak balas satu persatu sebab kerja tengah menggunung!

Esok till Monday hubby tak ada (how boring!) Dia akan ke Medan dengan his frens to jalan jalan (bestnya kan..) Tapi tak apa sebab aku tau bila dia balik nanti mesti dapat buah tangan dari dia (aku dah dapat teka.. mesti shirt Polo sebab sana mughah!)

And for myself plak, at the end of August Company ada buat company trip cum team building kat Jakarta. It will be from 30 Aug - 2 Sept. Memula tu aku tak pergi coz susah nak tinggalkan Rizq. Tapi malam tadi hubby kata pergilah. Dia bleh jaga Rizq. So I'll be off to Jakarta waktu hari Merdeka. Pergi lambat sket.. Friday instead of Thursday. Tak tahan lah lama lama pisah dengan Rizq. Nanti anak tak nangis mummy yang tak dapat tahan meraung teringat anak.

So esok dah Sabtu. Happy wiken everybody! Mmmmuaahhhhh.....

20 comments:

Wan Faziatul Amira said...

bawak laa rizq jalan2, so mummy boleh buat team building dengan tenang :d

Cat Cat said...

Bestnya dapat pergi ke Jakarta jalan2 makin angin.

Have fun!

kakLuna said...

best betul life kau..kejap je ada problem, pastu dh okay dan boleh released tension dgn bjalan2..mmg kau beruntung :)

Ibu said...

waduh.... mau ke indon ya? syiok nya!

have fun!

kasutVincci said...

hang ni tak abih2 plan makan angin. Jeles aku!!! hik hik

Mummy Rizq said...

mira-the problem is no staff is allowed to bring spouse / child.. tu yg sedih tu!

cat - alaa.. teambuilding la. maybe amek masa half a day tok beli barang sket..

luna - kita tak bleh hidup dengan fikirkan terlampau banyak tentang problem kan. so itu lah aku...

ibu- mau ikutin ibu???

KV-sementara ada peluang... lagipun ni company kasi free. ikut jer laa...

pB said...

wow..jeles lar

sya said...

Wah best dapat jenjalan

Mummy Rizq said...

pb-jgn la jeles.. cuma teambuilding ajer.. hee..

kak sya-jalan free kak sya...

Yours Truly ... XOXO said...

seronoknyeee boleh gi jakarta.... jeles jeles jelessss...!! ;P

Mummy Rizq said...

xoxo-jgn jeles yer..! hee.. hee...

PuteriSatu said...

yeh..yeh dah boleh komen...asyik berjalan jekla mami rizq nih..syok tul dia....eh maid ko apa citer sekarang..?

Kak Lady said...

Best dpt jenjalan...jalan free plak tu...heheheh....Best! Memang Best...!!

blackpurple said...

Selamat BerIndonesialah ekk... :D

Mummy Rizq said...

puteri-hee.. hee.. sementara ada peluang kan. jalan jer la. maid aku so far ok la sekarang nie.. ko tak plan nak amek sorang ker?

kak lady-yer la kak lady. best jalan free. bw duit tok shopping jer..

BP-selamat... semoga semuanya selamat...

happyirfa said...

mb..
aku pulak kalau gi mana2 tanpa laki dan anak2 rasa x complete hidup..kita mmg tak serupa.he he.

atehlaila said...

Bestnya jalan2..masa team building nanti, sure penat giler..jam tu, tak sempat ingat sesaper dah..ada masa, bummm....tidur...

Bila nak pindah ofis?

alinlai said...

wah...ni kira 2 + 1 la... teambuilding + shopping kan kan kan?

Aku Bukan Bidadari said...

wahh best giler!!!

Mummy Rizq said...

irfa-actually aku pun suka kalo holiday ngan hubby & anak.. tp ini tak bleh la. company tak kasi..

ateh-tu ler.. teambuilding saturday jer. the rest bleh jalan..

lyn-sesungguhnya hang memang betulllllllll.

ABB-best.. jom jalan jalan!!